Tato slevová karta pro golfisty pochází se Švédska a z původního jména Golfhäftet se přejmenovala na Golfamore.

Karta umožňuje hrát na každém z více než 1300 golfových hřišť 1x ročně za poloviční fee. Standardní cena karty je 59€ a platí kalendářní rok.

Pokud si přikoupíte variantu PLUS za 20€, pak můžete hrát na v daném roce opakovaně ale POUZE na hřištích se statusem PLUS.

Karta je k dispozici v elektronické podobě, pouze je zapotřebí nainstalovat si do telefonu mobilní aplikaci a v ní kartu registrovat.

V současné době je možno kartu využívat také na českých (31) a slovenských (10) hřištích. Aktuální mapu najdete vždy na stránkách https://www.golfamore.com/en/map/.

Hřiště, na kterých lze hrát opakovaně s příplatkem PLUS najdete zde (je jich bohužel mnohem méně) https://www.golfamore.com/en/plus/.

Zda se karta vyplatí nebo ne si musí každý spočítat sám podle toho, kde chce v daném roce hrát.

Uvedu konkrétní příklady z mé vlastní zkušenosti z předchozích let:

  1. Rok 2023 – výlet do Irska (hřiště Strandhill, Enniscrone, County Sligo, 2x Carne, Portmarnock Links) – celková ušetřená cena 543€. Dokonce na Carne nám povolili hrát s kartou Golfamotre i podruhé. Dále sleva na Royal Valley na Slovensku a Čertovo břemeno (zde si nepamatuju ceny).
  2. Rok 2024 – prozatím Španělsko – Costa de Sol – sleva na Santa Maria a El Hacienda Heathlands (ušetřeno 110 €).

Jak kartu uplatnit?

Obvykle je na webu Golfamore u každého hřiště uveden emailový kontakt na hřiště nebo i přímo možnost zakoupit teetime se slevou přes portál OnTee (který spadá pod stejnou společnost). Já jsem zahraniční hřiště osobně vždy raději předem oslovil emailem, ale neměl by být problém ani při neohlášené platbě na recepci, ale kde kartu třeba recepční nezná, tak může být občas trošku chaos než zjistí o co jde.